Mám oblúk na popínavé ruže a musím pochváliť svojho manžela.

Každý rok na jar ma chytí amok “preorganizovania” záhrady. Síce ma to postupne prejde, lebo na takej maličkej ploche veľa možností nie je (našťastie), ale VŽDY sa niečo predsa len nájde.

Teraz som si vysnívala oblúk, teda konštrukciu, po ktorom sa budú ťahať popínavé ruže (samozrejme ružové), možno prepletené fialovým plamienkom a bude to proste úúúúžasne romantické …  A tak som ho “niekde” chcela zohnať. Ale … Moja polovička vyhlásila, že mi taký oblúk urobí a že aspoň bude mať dôvod zvárať (strašne rád totiž zvára) !

A tak zváral, zváral až pozváral oblúk, nafarbil  a už je i nainštalovaný na svojom mieste.

Už len pre úplnosť dodám, že som z každej strany zasadila ružu “New Dawn” a už len čakám, kedy bude oblúk úplne, ale úplne husto obrastený nádhernými ružami!

Takže chválim, chválim, chválim !!!

A ďakujeeem !

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comments so far

1.  Marika
Apríl 8th, 2014 at 11:19

Šikovný manžel, je to paráda. A ešte len bude, keď obrastie ružami a plamienkom. Myslím pravdaže ten oblúk.

2.  anina
Apríl 8th, 2014 at 20:17

🙂

3.  Iva
Február 20th, 2016 at 21:54

Dobry den,
Dnes jsem narazila nahodou na Vas blog a tak vam musim napsat, ze mate uzasnou zahradu jak z nejakeho jineho (lepsiho:-) sveta. Oblouk uz po 2 letech asi krasne zarostl…manzel je borec, oblouk je nevsedni , obdivuji, za ten by se nestydeli ani elfove z Roklinky 🙂 jsem fanousek Tolkiena :-)…a taky se snazim vytvorit krasnou romantickou zahradu,
Zdravim Iva

4.  anina
Marec 1st, 2016 at 7:58

Ivka, ďakujem za milé slová, potešili ma. A potešilo ma hlavne vaše prirovnanie :-)Je síce maličká, ale milujem ju … Držím vám palce, aby ste si tiež vytvorili záhradu, ktorá vám pohladí dušičku.

 

Napíšte

Meno
Mail
URI
Komentár

Spam protection by WP Captcha-Free