… tak som uháčkovala úplne jednoduché “futráliky” na vajíčka … našla som ich na nete a táto šikuľka mala dokonca i popis , takže som ich musela urobiť   🙂 – ďakujem …

Tags:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comments so far

1.  Luba
Júl 30th, 2010 at 7:40

Aninka,stále sledujem tvoju úžasnú stránku .Si Ty ale šikovnica.Tá nová kuchárska knika je super a recepty sú v nej fajn?Už si nejaký vyskúšala?
Vždy ked vidím aka si šikovná mám aj ja chut niečo robit.Ozaj,tie látky na Tildu čo som kedysi spomínala sa predávajú u nás v Rybarpoli.

2.  anina
Júl 30th, 2010 at 12:12

Ľubi, vďaka. Som rada, že ti dodávam chuť niečo robiť. Sama viem, že najťažšie je sa do niečoho pustiť. Kuchársku knihu mám ešte len 3 dni, tak zatiaľ si stále v nej listujem, obzerám a …hýčkam ju… Ale cez vikend niečo z nej upečiem.
Ľubi, ty si z Ružomberka? A ešte jedna kontrolná otázka: Aj si si kúpila nejaké “tildie” látky?

3.  Luba
Júl 31st, 2010 at 7:52

Aninka nie som z Ružomberka,som z Dol.Kubína.A látky som kúpila podobné Tildiným – bodky,pásiky ,kvietky a rozvofarebné,ale vyzerajú tiež dobre.Záleží tiež na tom,aký sortiment momentálne ponúkajú.Nie vždy je rovnaký.Aník – porad mi niečo namiesto záclony do rustikálnej kuchyne ,aby to bolo efektné.Dík.

4.  anina
August 2nd, 2010 at 18:21

Ľubi, ja si v rustikálnej kuchyni predstavujem háčkované záclonky alebo záclonky z jemného plátna (alebo batistu) s našitou háčkovanou čipkou na spodnom okraji (také na vitrážke menej než dopoly okna). Alebo taký krátky záves z kvetinkovej alebo kockovanej látky, alebo aká sa ti páči a hodí na vrchnej tyči. Alebo ak chceš mať okno celkom voľné, tak pásy po bokoch z nejakej peknej látky a hore na tyč krátky nariasený volán.
Ľubi, závisí to ale od toho, čo sa ti páči a aj aké veľké máš okno.
(posielam i mail).

 

Napíšte

Meno
Mail
URI
Komentár

Spam protection by WP Captcha-Free