Ešte v jeseni mi učarovali tieto sukienky na šišky na nádhernom blogu Lenky-včielky. Už vtedy som si sľúbila, že ich urobím ako vianočnú dekoráciu.

Tak som teda niečo umotala, trochu vyškrobila a pekne povypínala. A už len prilepila tavnou pištoľou na šišky. Ešte musím nalámať nejaké vhodnejšie konáriky, takže zatiaľ sú len na šípkových vetvičkách.

Z tých šišiek mám ale takúúú radooosť…


Tags:

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comments so far

1.  Ivana
December 21st, 2011 at 12:43

Tie sú krásne , veľmi som sa potešila, určite to vyskúšam . A Vám milá Anina zo srdca prajem požehnané Vianoce a ďakujem za krásny blog , nové nápady ocenila aj mužská časť rodiny , hlavne v kuchyni 🙂

2.  Lenka včelka
December 21st, 2011 at 13:30

Aninko, šišky vypadají nádherně !! Celý tvůj blog je překrásný. Až budu mít chvilku, projdu ho celý. Jsi šikulka a ráda se k tobě budu vracet na návštěvu. Přeji Ti krásné a pohodové vánoční svátky.
Lenka

3.  anina
December 21st, 2011 at 18:04

Ivanka, ďakujem za krásne želanie a i ja Vám všetkým prajem nádherné sviatky, plné pohody, pokoja, vône ihličia a škorice a magického svetla blikotajúcich sviečok.

4.  anina
December 21st, 2011 at 18:10

Lenka, veľká vďaka. Tvoj blog milujem, si úúúžasne šikovná. Prajem ti tiež nádherné sviatky presýtené pohodou, kľudom a neopakovateľnou čarovnou atmosférou Vianoc. Anina

 

Napíšte

Meno
Mail
URI
Komentár

Spam protection by WP Captcha-Free