Priznám sa, že hoci už táto nedeľa je prvá adventná, veniec nemám ešte urobený. A ako vždy – klikám na internete a hľadám inšpiráciu. 

Tieto sa mi celkom páčia a vyzerajú aj  jednoducho na urobenie. Možno tieto nápady pomôžu i niekomu inému 🙂

zdroj: idnes.cz

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

4 comments so far

1.  Marika
November 28th, 2014 at 10:44

Krásne!!! Hlasujem za ten prvý. Škoda len, že zo živých vianočných hviezd by dlho nevydržal a z umelých … 🙁 Dnes sa chystám aj ja prikročiť k dielu.

2.  anina
November 28th, 2014 at 11:41

Súhlasím s tebou, mne sa tiež najviac páči ten červený. V “originále” bol veniec z aranžérskej hmoty (piaflor), ktorý bol pravidelne vlhčený vodou, aby tie kvety vydržali … A aj ja dnes prikročím k dielu 🙂

3.  megan
December 1st, 2014 at 8:36

Červený a zelený:). A tvoj vlastný je akej farby? Vyskúšala som bielu a striebornú s prírodným materiálom – hnedá. Môže byť. Teším sa na všetky tvoje výtvory, prajem pokojný advent, m.

4.  anina
December 1st, 2014 at 13:10

Robievala som červeno-zelený – mávala som ho v kuchyni. Tentokrát som urobila zlatý, lebo som ho chcela mať v obývačke, a tam sa mi červená nehodí :-(. Ale vianočnú ružu kupujem červenú aj žltú :-). Aj tebe prajem pohodový advent – inak ja milujem obdobie adventu. Čím som staršia, tým viac – už sa totiž nestresujem kvôli veciam, ktoré nie sú toho hodny 🙂

 

Napíšte

Meno
Mail
URI
Komentár

Spam protection by WP Captcha-Free